Basalt | Enköping och Stockholm

Ett ledande säkerhetsföretag

Vi arbetar med kunder med de högsta säkerhetskraven och
täcker alla områden inom verksamhetsskydd och säkerhetsskydd.
Vi tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom informationssäkerhet,
personalsäkerhet och fysisk säkerhet. Dessutom levererar vi
marknadens säkraste it-plattform.

Vårt breda utbud av säkerhetstjänster och lösningar

Om oss

Vi bygger ett tryggare samhälle genom att hjälpa företag, myndigheter och kommuner att skydda sin mest värdefulla information mot inre och yttre hot. Vi gör det genom att skapa ett systematiskt säkerhetsarbete, leverera nyckelfärdiga it-lösningar samt erbjuda seniora konsulttjänster med djup kompetens inom verksamhetsskydd och säkerhetsskydd. Tillsammans skapar vi en säker värld där du, dina medarbetare, dina kunder och dina kunders kunder känner sig trygga.

Basalt grundades 2009 och vi är cirka 100 medarbetare. Vi har kontor i både Enköping och Stockholm. Sedan augusti 2022 är vi en del av Omegapoint Group.

I det it-landskap som vi ser idag gäller det att vara snabbfotad och bygga flexibla och modulära system, där byggklossarna är utbytbara, för att skapa möjlighet att möta de hotbilder som finns och ständigt förändras. Basalt ligger i absolut framkant.
Daniel Thorell
It-konsult, Basalt
Att få vara med på resan och jobba i ett av Sveriges främsta säkerföretag är något jag endast kunde drömma om tidigare. Vår tillåtande kultur gör att jag vågar ta steg in i okända kunskapsområden. Att börja jobba på Basalt är det bästa jag gjort!
Christoffer Sundberg
Utvecklare, Basalt
  • Få tips och inspiration från Basalt
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt fält

Ligg steget före

Låt Basalt ansvara för ert verksamhetsskydd.
Kontakta oss så guidar vi er rätt!