It-säkerhet på riktigt

För att uppnå den nivå av säkerhet som din organisation behöver, krävs kontroll. Basalt har lång erfarenhet av informationssäkerhet och it-säkerhet samt erbjuder marknadens säkraste air gapped-system med molnservice på hemmaplan.

Så undviker du risker och sårbarheter

Säkerhetsaudit

När något händer i ert IT-system gäller det att hålla huvudet kallt och agera enligt uppsatt protokoll. Basalts erfarna incidenthanterare gör en samlad bedömning av larm, indikatorer och incidenter. Vi presenterar en rapport, avgör dess allvarlighetsnivå och kommunicerar sedan enligt överenskommen process till rätt system. Basalts incidenthanterare har tidigare varit en del av olika Computer Security Incident Response Team (CSIRT). 

Identifiera it-systemets svaga punkt

It-säkerhetsevaluering

Basalts it-säkerhetsexperter hjälper er att identifiera it-systemets sårbarheter och granskar it-säkerheten för er verksamhet utifrån era behov och krav. Vi hjälper bl.a. till med sårbarhetsscanningar, penetrationstester, utvärderingar av system och rekommendationer på åtgärder för att höja säkerheten. Våra konsulter anlitas även för audits och kontrollerar att säkerhetsnivån för ert it-system är rätt för er verksamhet enligt lagar och förordningar. Våra experter har lång erfarenhet av it-säkerhet och har ansvarat för Security Operations Center (SOC).

  • Få tips och inspiration från Basalt
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt fält

Ligg steget före

Låt Basalt ansvara för ert verksamhetsskydd.
Kontakta oss så guidar vi er rätt!

Kontakta oss