Datasäkerhet

Datasäkerhet – skydda er information med Basalt

Basalt har över 40 års erfarenhet av systematiskt säkerhetsarbete i den digitala miljön – såväl inom offentlig och privat verksamhet. I en allt mer digitaliserad värld så lagras större mängder känslig information i organisationers IT-system. Datasäkerhet är av förklarliga skäl högt prioriterat av dagens företag, myndigheter, samhällsinstitutioner och enskilda individer.

Behöver ni hjälp med er datasäkerhet? Basalt vet vilka säkerhetsåtgärder som bör genomföras och identifierar vilka risker och hot som äventyrar just er verksamhet. Vi strävar alltid efter att göra komplexa sammanhang begripligt, hanterbart och meningsfullt.

Hur hanterar ni er information i dagsläget? Detta är en av nycklarna för att uppnå en god datasäkerhet. Vi hjälper er att bibehålla eller öka er administrativa och tekniska säkerhet vid hantering av information – utifrån parametrar som sekretess, tillgänglighet och kvalitet. Basalt utför bl.a. säkerhetsanalyser, penetrationstester och inför ledningssystem för informationssäkerhet och IT-säkerhetslösningar.

Läs mer vårt systematiska säkerhetsarbete.

Ligg steget före.

Låt Basalt ansvara för er datasäkerhet. Kontakta oss så guidar vi er rätt!

  • Få tips och inspiration från Basalt
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt fält

Ligg steget före

Låt Basalt ansvara för ert verksamhetsskydd.
Kontakta oss så guidar vi er rätt!