Vi njuter av några dagar i norska fjällen

C:DCIM100GOPROGOPR0206.GPR
DCIM100GOPROGOPR0207.JPG

Idag tänkte jag bjuda med er på vår gemensamma fjällresa till Trysil i Norge. Varje år gör Basalt en resa till fjällen och för fjärde året i rad gick gick resan till Trysil i Norge och döm om vår lycka när vi vaknade upp och seglade ut till liften på morgonen och solen lyste starkt på de -21 graderna som gjorde landskapet kyligt vackert.

180318_tekopptillbergstopp_fotograf_ulrica_hallen_lumix_gx8_trysil-1010110

Alla fotografier är tagna av: Ulrica Hållén

Efter ytterligare några timmar är det dags för en sen lunch med en utsikt som är obetalbar. Milsvida vyer över fjällvärlden, kylan som biter i kinderna, en iskall öl för någon och en varm choklad för någon annan, och het soppa och bröd.. ute sitter vi förstås oavsett kylan, och njuter till 100%.

Efter det så åker vi vidare ända tills det är dags att ta oss tillbaka till stugan och äta middag tillsammans. Och spela poker, hänga framför öppna spisen eller bada i spabadet utanför stugan.

Vill DU hänga med till fjällen nästa gång? Gå in på Jobba med oss och se om vi har någon ledig tjänst som passar dig!

ulrica_hallen_jpg-1

Skribent

Ulrica Hållén
Marknadskoordinator

0702 – 40 76 67
ulrica.hallen@basalt.se

Ulrica är Basalts kontorsansvarig och marknadskoordinator. Med en bakgrund som fotograf, webdesigner och content creator så är intresset för företagets digitala närvaro, varumärkesbyggande för både företaget, medarbetare och sociala medier stort.