Inget system är säkrare än personerna med tillträdde och access till verksamheten. Denna aspekt på säkerhet är ofta känslig och anmälan av eventuella incidenter är ofta förknippat med oro för verksamhetens anseende, varför mörkertalet anses stort.

I detta föredrag som Basalt genomförde tillsammans med Visma, delar våra säkerhetskonsulter Per Vicklander och Alfred B. Hoff med sig av sin mångåriga erfarenhet från Säkerhetspolisens och Försvarsmaktens insiderprevention. I filmen får du med dig konkreta exempel på säkerhetsprövning och intern utredning samt förslag på lösningar för att stärka skyddet för er verksamhet.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om insiderprevention och personalsäkerhet eller vill hur du ska arbeta systematiskt med ditt säkerhetsarbete.

Skärmavbild 2023-02-03 kl. 10.25.40

Skribent

  • Nicklas är grundare och VD i Basalt AB. Nicklas har bakgrund som teknisk konsult och projektledare. Fokus för konsultarbetet har hela tiden kretsat runt systemintegration, it-säkerhet, it-arkitektur och projektledning i olika roller. Nicklas är numera fokuserad på ledarskap, företagsledning, försäljning och marknadsfrågor även om säkerhet och it-arkitektur finns som ett intresse och är en del av den totala arbetsupplevelsen.