Nya Microsoft-certifieringar till våra medarbetare!

Basalt gratulerar medarbetarna Kristoffer Arfvidsson och Tomas Johansson till sina nya certifieringar från Microsoft!
dsf8535-1024x683
Kristoffer har klarat av proven för titeln Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Cloud Platform and Infrastructure. Det innebär att Kristoffer har full koll på hur man utvecklar lösningar baserade på Microsoft Azure, inklusive identitetshantering, systemlösningar och virtualisering på ett säkert sätt. Denna examen kallades förut Cloud Solutions Architect. En bra övergripande arkitektur är avgörande för att kunna bygga en säkert lösning, oavsett om det sker on-prem, i det publika molnet eller som en hybrid-lösning.
dsf7675-1024x683
Tomas kan numera titulera sig Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows 10. Dessa kunskaper är avgörande för att kunna driftsätta en modern lösning med företagsversionen av Windows 10, och kompletterar på ett bra sätt Tomas tidigare kunskaper inom System Center för utrullning och konfigurering av datorer i stora och säkra miljöer. Nu för tiden är även Windows 10 en del i hybrid-lösningar för moderna företag, och kursen omfattar även hantering av mobila enheter.

 

Besök gärna Kristoffer (https://www.linkedin.com/in/kristoffer-a/) och Tomas (https://www.linkedin.com/in/tojoh/) på LinkedIn!

 

Basalt jobbar aktivt med kompetensutveckling, och vi är Microsoft Silver Partner. Vi specialiserar oss på säkra IT-lösningar och verksamhetssäkerhet, kontakta oss för att få veta hur vi kan hjälpa dig med dina utmaningar!