Kom och träffa oss på Nordic IT Security Forum

basalt_tekopptillbergstopp_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm-3636-1024x683

Träffa oss på Nordic IT Security 2019

14/11 2019 i monter T03:23 på Stockholmsmässan, Sweden

Basalt är en av utställarna på Nordic IT Security, Nordens största konferens och utställning inom informationssäkerhet. Välkommen att prata med vår informationssäkerhetsexpert Camilla Odenteg och vår säljare och konsultgruppschef Björn Löfgren. Dessutom är våra IT-säkerhetsarkitekter Magnus Lööf och Martin Jinnestrand på plats för att berätta om vår säkra IT-plattform som bygger på vår arkitektur och metodik, som vi kallar för BEANS.

Om mässan:

Under de senaste 11 åren har Nordic IT Security blivit det mest erkända och inflytelserika forumet för cybersäkerhet i Skandinavien. Kryddade branschexperter och spetsteknologi-leverantörer träffas för att diskutera cybersäkerhet för att säkra vår integritet, transparens och demokrati. Det som en gång började som en lokal konferens i Stockholm har genom åren blivit det ledande toppmötet för cybersäkerhet som förenar de konvergerande världarna inom IT, cyber och informationssäkerhet.

Ta chansen att vinna en biljett!
Skicka ett mejl till marknad@basalt.se för chansen att vinna en biljett till mässan. Vi meddelar dig senast 12 november om du har vunnit.

Varmt välkommen!

ulrica_hallen_jpg-1

Skribent

Ulrica Hållén
Marknadskoordinator

0702 – 40 76 67
ulrica.hallen@basalt.se

Ulrica är Basalts kontorsansvarig och marknadskoordinator. Med en bakgrund som fotograf, webdesigner och content creator så är intresset för företagets digitala närvaro, varumärkesbyggande för både företaget, medarbetare och sociala medier stort.