Cyberattacker händer bara andra

denial

Är du säker på att er it-miljö klarar en cyberattack? Eller sticker du huvudet i sanden? Tyvärr chansar många företag och hoppas på det bästa, trots att cyberattacker regelbundet inträffar i svenska företag. Och dessutom blir allt mer avancerade. Kostnaderna vid en attack blir oftast omfattande och kan i slutändan dessutom påverka era kundrelationer, med förlorade affärer som följd.

Basalt kan snabbt säkerställa att ni är tillräckligt skyddade genom att genomföra ett penetrationstest mot delar eller hela er it-miljö. Vi har den djupa detaljkunskap som krävs för att utföra kontrollerade angrepp och tidigt upptäcka risker och sårbarheter. Vi kan testa såväl applikationer, speciella komponenter, nätverk, er molnmiljö eller hela er it-miljö.

Självklart guidar vi er genom hela testprocessen, väljer tillsammans med er ut de delar som behöver testas och följer upp med förslag på åtgärder kring eventuella brister. Välkommen att höra av dig så berättar jag mer om hur hur ni kan skydda affärskritisk verksamhet och lösa de it-säkerhetsutmaningar som ni står inför.

martin_jinnestrand_2022_400x400

Skribent