Basalt lanserar ny hemsida

Det Enköpingsbaserade IT-företaget Basalt lanserade sin nya hemsida under måndagen som ett led i arbetet med att skapa en tydlig företagsprofil.

Hög igenkänningseffekt, lättanvänt och tydligt har varit ledorden i arbetet med Basalts nya hemsida. Färgsättningen på hemsidan bygger på färgerna i företagets nya logotyp som lanserades i början av sommaren.

– Den nya hemsidan är en del vårt arbete med att skapa en tydlig identitet för företaget genom en ny grafisk profil. Vi får samtidigt ett verktyg för att enkelt och effektivt kommunicera med marknaden och med våra kunder, säger Birgitta Bernvall Rönn, marknadschef på Basalt.

För drygt ett år sedan blev Basalt av FMV tilldelat uppdraget att förvalta, producera och utveckla Försvarsmaktens ledningssystem. Som ett resultat av detta, beslöt Basalt att flytta sitt huvudkontor från Stockholm till Enköping. I maj 2014 invigde Basalt sitt nya 2000 kvm stora huvudkontor i Enköping i närvaro av representanter från Försvarsmakten, FMV, Enköpings Kommun och det lokala näringslivet.