Basalt deltog vid Microsoft Partner Day

Basalt deltog igår, tisdag 6/9, Vid Microsoft Partner Day Sweden där vi träffade andra Microsoft-partners och knöt kontakter. Andra partners och kunder till Microsoft presenterade mycket inspirerande lösningar baserade på Microsofts teknologi.

Microsoft informerade om deras väg framåt, och nyheter i deras produktutbud. Några utvalda partners visade också upp sina nya produkter. Då det fanns många partners där, fanns det möjlighet att knyta många nya kontakter.

Dagen gav mersmak då Microsoft genom olika sessioner berättade om produktnyheter och strategin framåt. Mycket av fokus ligger på molnet, och säkerhet genomsyrade alla produkter och presentationer. Basalt har ett starkt erbjudande med en kombination av tjänster inom verksamhetssäkerhet och IT-säkerhet, både för molntjänster och lokala installationer.

Då Microsoft gör nästan alla affärer genom partners känns det mycket bra för Basalt att vara en del i detta nätverk, så att vi är med och skapar säkra lösningar för våra kunder, oavsett om det är on-prem eller i molnet. Genom deltagande i Microsoft Partner Day skapar Basalt kontakter så att vi tillsammans med Microsoft och andra partners kan erbjuda kompletta lösningar inom alla områden där säkra lösningar är viktiga för att skydda information.

Vet du om dina molntjänster är säkra?