Basalt är nu medlemmar i SOFF

Medlemskap ger bättre förutsättningar att vara med och skapa ett tryggare och mer robust samhälle.

Basalt är nu medlemmar i SOFF

Basalt har valt att bli medlemmar i SOFF, branschorganisationen för försvar och säkerhetsföretag i Sverige, som arbetar för att skapa goda förutsättningar för företag inom branschen. De verkar också för att öka förståelsen för att Sverige behöver en stark säkerhets- och försvarsindustriell bas.

– SOFF gör ett angeläget arbete som vi tycker det är viktigt att stå bakom. Att vara medlemmar i SOFF ger oss dessutom en bättre plattform för vårt arbete med att minska sårbarheten och öka förmågan hos myndigheter och företag som hanterar samhällsviktig information, säger Nicklas Haglund vd för Basalt.

Nyligen deltog Basalt på Cyberförsvarsdagen i Stockholm, ett event som ordnas av SOFF och samlar myndigheter, näringsliv och leverantörer i en diskussion runt hur Sveriges motståndskraft och försvar i den digitala världen ska ökas. Det kan du läsa mer om HÄR.

ulrica_hallen_jpg-1

Skribent

Ulrica Hållén
Marknadskoordinator

0702 – 40 76 67
ulrica.hallen@basalt.se

Ulrica är Basalts kontorsansvarig och marknadskoordinator. Med en bakgrund som fotograf, webdesigner och content creator så är intresset för företagets digitala närvaro, varumärkesbyggande för både företaget, medarbetare och sociala medier stort.