Rekryterare | Basalt

Intern rekryterare / Headhunter

Är du vår nya kollega?

I denna roll kommer du vara ansvarig för Basalts rekryteringsarbete.

Ditt dagliga arbete sker i samarbete med en extern rekryteringsresurs samt personalansvariga chefer. I ditt arbete ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp rekryteringar till företaget. Du kommer bl.a. vara delaktig i att ta fram strategi, nya koncept, genomföra olika aktiviteter, delta i rekryteringsmässor, och bygga nätverk med rätt målgrupp av kandidater inför framtida rekryteringsbehov. Rollen innefattar daglig kontakt med kandidater, rekryterande chefer och i viss mån externa leverantörer. Du kommer, vid sidan av detta, att arbeta strategiskt med att sätta en plan för hur företaget ska nå rätt kandidater framöver.

Du kommer, genom ditt nuvarande nätverk, sociala medier, samt genom att skapa nya kontakter, ansvara för att leta upp lämpliga kandidater, boka in och hålla en första intervju med kandidaten innan den presenteras för ansvariga chefer. I samband med rekryteringsintervjuer lyfter du fram Basalts varumärke som en värdefull arbetsgivare.

Rollen är ny och kan komma att förändras med relaterade uppgifter inom företaget, så möjlighet till personlig utveckling är stor.

Utbildning och Erfarenhet

  • Du har en eftergymnasial utbildning inom HR/rekrytering och/eller har minst tre års erfarenhet av att arbeta med rekrytering.
  • Du kan självständigt skapa och genomföra aktiviteter med stort driv, struktur och kreativitet.
  • Erfarenhet av att arbete i en konsultroll inom IT-branschen, samt förståelse för de förutsättningar som råder inom konsultföretag är meriterande.
  • Ett stort kontaktnät och kunskap om var man hittar kandidater.
  • Erfarenhet av att arbeta som konsultledare är meriterande

Ansökan och kontakt

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via rekryteringsföretag eller via e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten är stationerad på våra kontor i Enköping och Stockholm.
För frågor och ansökan kontakta konsultchef:

Peter Ahlin
Tfn: 0760-959800
Email: peter.ahlin@basalt.se

Sök tjänsten

CV, personligt brev, övrigt *
Obligatorisk

Kunskap | Kvalitet | Engagemang

linn_leneklint_jpg (1)
Att arbeta som drifttekniker på Basalt är varierande, utvecklande och framförallt roligt. Kombinationen av arbetet och kollegorna gör att jag gladeligen går till jobbet varje dag.
Linn Leneklint
Drifttekniker IT-avdelningen, Basalt