Konsultgruppschef | Basalt

Konsultgruppschef

Är du vår nya kollega?

Basalt växer och nu söker vi dig som vill bli ledare för en av våra konsultgrupper.

Basalt är nu mitt i en resa att ta vår kompetens ut till nya kunder från den inriktning mot Försvarsmakten och FMV som har präglat vår historia hittills. Vi vill med den kunskap och förmåga vi har byggt upp hjälpa fler kunder inom verksamhetsskydd på bredare front. Vi har ambitionen att vara en kugge i uppbyggandet av det svenska civila försvaret samtidigt som vi bibehåller en viktig roll mot vårt gemensamma militära försvar.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef kommer du att leda gruppens konsulter. Du kommer att ansvara för att utveckla individerna och gruppen som helhet och också jobba för hög beläggningsgrad. I din roll ingår uppgiften att presentera gruppens kompetens och erbjudanden till kund. I takt med att verksamheten utökas med nya kunder och uppdrag kommer du att vara delaktig i att rekrytera nya konsulter.

Din egen kompetens kan komma att utnyttjas till deltidsuppdrag.

Kompetenskrav

För att passa i rollen som konsultgruppschef så bör du ha erfarenhet av konsultrollen. Du har tidigare erfarenhet av att leda personal och också erfarenhet av kundansvar/kontakter.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara kundorienterad, flexibel, självgående och ha övergripande teknisk kompetens inom många olika områden. Vi värdesätter ett högt kvalitetsmedvetande, en stark drivkraft, att du visar omtanke om dina medarbetare, samt att du har en god innovations- och kommunikationsförmåga.

Placering

Arbetet sker primärt i Enköping men även hos externa kunder i Mälardalsregionen.

Kontakt

Skicka din ansökan med CV och ett presentationsbrev till hr@basalt.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Sök tjänsten

CV, personligt brev, övrigt *
Obligatorisk

Kunskap | Kvalitet | Engagemang

linn_leneklint_jpg (1)
Att arbeta som drifttekniker på Basalt är varierande, utvecklande och framförallt roligt. Kombinationen av arbetet och kollegorna gör att jag gladeligen går till jobbet varje dag.
Linn Leneklint
Drifttekniker IT-avdelningen, Basalt