Konsultgruppschef | Basalt

Säljande Konsultgruppschef

Är du vår nya kollega?

Basalt växer och nu söker vi dig som vill bli ledare för en av våra konsultgrupper ”Projektledare och Arkitekter”.

Basalt är nu mitt i en resa att ta vår kompetens ut till nya kunder. Vi vill med den kunskap och förmåga vi har byggt upp hjälpa fler kunder inom verksamhetsskydd på bredare front. Vi har ambitionen att vara en kugge i uppbyggandet av det svenska civila försvaret samtidigt som vi bibehåller en viktig roll mot vårt gemensamma militära försvar.

Arbetsuppgifter

Som gruppchef för Projektledare och Arkitekter kommer du att leda gruppens konsulter. Du kommer att ansvara för att utveckla individerna och gruppen som helhet och också jobba för hög beläggningsgrad. I din roll ingår uppgiften att presentera gruppens och Basalts kompetens och erbjudanden till kunder i regionen. I takt med att verksamheten utökas med nya kunder och uppdrag kommer du att ansvara för att rekrytera nya konsulter till gruppen.

Nykundsbearbetning, merförsäljning och marknadsarbete förekommer.

Kompetenskrav

För att passa i rollen som konsultgruppschef så bör du ha erfarenhet av konsultrollen. Du har tidigare erfarenhet av att leda personal och också erfarenhet av försäljning med kundansvar. Erfarenheter och ett kontaktnät inom Försvarsmakten är meriterande.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara kundorienterad, flexibel, självgående och ha övergripande teknisk kompetens inom många olika områden. Vi värdesätter ett högt kvalitetsmedvetande, en stark drivkraft, att du visar omtanke om dina medarbetare, samt att du har en god innovations- och kommunikationsförmåga.

Placering

Arbetet sker primärt med utgångspunkt i Enköping.

Kontakt

Skicka din ansökan med CV och ett presentationsbrev till hr@basalt.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Har du frågor gällande tjänsten så kontakta Konsultchef Peter Ahlin på 076-095 98 00, alternativt peter.ahlin@basalt.se

Sök tjänsten

CV, personligt brev, övrigt *
Obligatorisk

Kunskap | Kvalitet | Engagemang

linn_leneklint_jpg (1)
Att arbeta som drifttekniker på Basalt är varierande, utvecklande och framförallt roligt. Kombinationen av arbetet och kollegorna gör att jag gladeligen går till jobbet varje dag.
Linn Leneklint
Drifttekniker IT-avdelningen, Basalt