Junior drifttekniker | Basalt

Junior drifttekniker

Är du vår nya kollega?

Basalt är ett svenskt företag som utvecklar och levererar säkra system och tjänster till myndigheter och företag inom samhällskritisk verksamhet. Företaget består idag av ett femtiotal integratörer, testare, projektledare, IT-säkerhetsexperter och systemutvecklare. Basalt grundades 2009 och har kontor i Enköping och Stockholm. Nu söker vi en junior drifttekniker till vår IT-avdelning.

Svenskt medborgarskap är ett villkor för tjänsten, eftersom anställning på Basalt är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innefattar uppgifter inom drift och underhåll av Basalts egna IT-miljöer, samt användarstöd. I arbetet kan även arbetsledning av externa servicetekniker förekomma, samt stöd till övriga företaget med uppgifter av olika karaktär.

Din kompetens och erfarenhet

Ett stort intresse för datorer och IT-teknik tror vi är en grundförutsättning i det här jobbet.
Vi tror också att följande stämmer in på dig:

Du:

  • har minst en gymnasial utbildning inom IT samt gärna ett par års arbetslivserfarenhet
  • har grundläggande kunskap om datorer och nätverk
  • är intresserad av att utvecklas som tekniker inom datorer och nätverk
  • har kunskap om att installera operativsystem samt programvara på Windows/Mac
  • kan läsa och förstå svensk och engelsk dokumentation
  • har grundläggande kunskap inom nätverk och kan med lätthet felsöka switchar/routrar, konfigurera brandväggar samt upprätthålla struktur och dokumentation om företagets nätverk
  • har grundläggande kunskap inom VMware
  • har erfarenhet av Windows servrar och Active Directory

Du kommer tillhöra vår IT-avdelningen som idag är en grupp på fyra personer. Tjänsten är på heltid och placerad primärt i Enköping men uppdrag ute hos kund kan också bli aktuellt. Resor till vårt kontor i Stockholm förekommer.

Dina personliga egenskaper

Vi söker efter personer med stor egen drivkraft, som tycker att det är roligt att arbeta med varierade uppgifter.

Du har god samarbetsförmåga, en inneboende drivkraft att lösa uppgifter och visar omtanke om dina arbetskamrater. Vi ser också att du är noggrann, ordningsam och strukturerad, samt har en god förmåga att dokumentera och förmedla resultaten av ditt arbete.

Basalt är en kreativ och stimulerande arbetsplats med intressanta arbetsuppgifter. Vi erbjuder våra anställda ett marknadsmässigt förmånspaket och en god balans mellan arbete och fritid. Vi strävar efter att våra medarbetare ska känna stolthet över att arbeta hos oss.

Placering

Arbetet sker primärt i Enköping men även hos externa kunder i Mälardalsregionen.

Ansökan

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via rekryteringsföretag eller via e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor och ansökan kontakta IT-chef:

Linn Leneklint
Tfn: 073-564 75 95
Email: linn.leneklint@basalt.se

Sök tjänsten

CV, personligt brev, övrigt *
Obligatorisk

Kunskap | Kvalitet | Engagemang

linn_leneklint_jpg (1)
Att arbeta som drifttekniker på Basalt är varierande, utvecklande och framförallt roligt. Kombinationen av arbetet och kollegorna gör att jag gladeligen går till jobbet varje dag.
Linn Leneklint
Drifttekniker IT-avdelningen, Basalt