Exjobb | Basalt

Gamification: 3D-modell av vCISO

Som en del av vår image som innovativt och kreativt bolag inom IT-säkerhet, tar Basalt fram ett koncept för en virtuell CISO. CISO:n har tidigare definierad design. Den designen ska göras om till en 3D-modell som vi kan använda för att producera videor och annat grafiskt material med modellen. Vi behöver också koncept där vi definierar en text och vCISO:n ska kunna säga den, genom användande av verktyg som Amazon Polly eller Speechelo för röst eller Adobe character animator för att generera munrörelser.

Vi behöver förstå vilka verktyg som bäst passar för att bygga helheten. Det finns givetvis bra komponenter för enskilda steg i arbetet, som de exempel som nämnts ovan, men lite är gjort för att förstå om dessa verktyg går att använda tillsammans för att skapa en fungerande helhet. Analysen kan omfatta såväl tillgängliga verktyg som nödvändiga koncept utanför rekommenderade mjukvarupaket för att kunna presentera en helhetsbild av hur arbetet bör bedrivas för att skapa en fungerande helhet.

I möjligaste mån ingår att bygga 3D-modellen av vCISO:n. Så småningom ska vi ha möjlighet att visa resultatet på en datorskärm såväl som på en mobiltelefon.

Välkommen med din ansökan hösten 2023!

Skicka in din ansökan

  • Få tips och inspiration från Basalt
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt fält

Ligg steget före

Låt Basalt ansvara för ert verksamhetsskydd.
Kontakta oss så guidar vi er rätt!

Kontakta oss